FK Krásnohorské Podhradie - FK Košická Nová Ves

03.11.2014 10:46

Po prestávke. Podhradčania zabrali hlavne v druhom polčase.
 Po prestávke. Podhradčania zabrali hlavne v druhom polčase.


Do Krh. Podhradia sa vrátila spokojnosť

Piatoligisti Krásnohorského Podhradia ani v druhom domácom vystúpení nesklamali. Po Ďurkove zdolali aj Košickú Novú Ves.
KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE. Podhradčania sa už po desiatich minútach hry ujali vedenia, keď Almáši úspešne zúžitkoval Kuzmovu prihrávku.

Do polčasu sa už veľa toho neudialo a domáci až po prestávke po hlavičke Erdöfalviho poistili jednogólové vedenie.

Šancí na skórovanie mali domáci niekoľko, ale už iba Kuzma dokázal mieriť presne medzi žrde. Dve minúty pred záverom čestný úspech hostí zaznamenal Rusnák.

„Ďakujem divákom, rodičom, starým rodičom, že prišli podporiť svoje deti, vnukov a vytvorili výbornú divácku kulisu. Ďakujem taktiež súperovi, ktorý sa pričinil o kvalitný priebeh zápasu. Hlavne však moja vďaka patrí chlapcom, že v druhom polčase sa začali baviť futbalom, tešil ich a radovali sa. Keď zistili, že vlastne futbal je o tom, tak sa zmenila celá herná koncepcia hry a zrodilo sa zaslúžené víťazstvo,“ uviedol na margo zápasu tréner FK Krh. Podhradie Július Balta.

„Zápas bol herne na dobrej úrovni, len našou chybou bolo hlavne to, že sme nezvládli pri domácich štandardkách dôsledne pokrývať domácich hráčov a inkasovali sme. Domáci dokázali pekne zakončiť, kým našim mladým hráčom, ktorí vyšli prakticky z dorastu, chýbajú ešte piatoligové skúsenosti. V mužstve pretrvávajú problémy so zostavou, nakoľko aj dnes nám štyria zo základu absentovali,“ konštatoval člen výboru FK Košická Nová Ves Vladimír Baláž.